Verfcollectie

01. Witte reiger

02. IJsvogel

03. Fluiter

04. Boerenzwaluw

05. Huismus

06. Ringmus

07. Merel

08. Pimpelmees

09. Groenling

10. Roodborst

11. Flamingo

12. Blauwborst

Let op!
De kleurweergave op een beeldscherm wijkt om technische redenen af van het originele kleurstaal. Voor een natuurgetrouwe vergelijking adviseren we u om een door ons handbeschilderde kleurstaal te gebruiken.

Vormgeving is één ding, gezondheid een ander.

Een creatieve vormgeving van uw woon- en/of werkruimte of een gezonde leefomgeving? Met de duurzame en professionele muurverf en lakken van Studio Broekhuis Interieurarchitectuur gaat dat allebei! Want bij ons staat het welzijn van de mens en het milieu centraal.

Onze collectie

Onze kleurrijke en warme collectie verf en lakken bestaat uit 12 kleuren. Net zo kleurrijk als de natuur in ons mooie Flevoland waar wij zijn gevestigd. Wij hechten waarde aan de natuur, genieten van vogels en dragen dat graag uit. Daarom zijn al onze verfkleuren vernoemd naar vogels. 12 Verschillende vogels, herkenbaar afgebeeld, met allemaal hun eigen bonte kleurenpalet.

Waar licht is, is schaduw.

Met onze zeer goed dekkende muurverf met stompmat oppervlak maakt u altijd een bewuste keuze. Deze, door TÜV Süd op schadelijke stoffen geteste en bijzonder hoogwaardige verf is emissiearm, oplosmiddel- en weekmakers vrij en biedt, ook voor de moeilijkste lichtomstandigheden, het beste eindresultaat voor uw schilderwerk.

Toepassing

Ideaal voor gebruik in woon- en werkruimtes en in gevoelige omgevingen zoals crèches, scholen en ziekenhuizen. Schrobvaste (klasse 2), isolerende en waterverdunbare muurverf voor binnen. Voor het schilderen van binnenmuren op (bak)steen, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoonmetselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang.

Samen delen is vermenigvuldigen

Studio Broekhuis Interieurarchitectuur streeft niet alleen naar winst, maar wij stellen daarnaast ook de mens en de leefomgeving centraal. Wij zijn ons actief bewust van de uitwerking van onze activiteiten op mens, milieu en maatschappij.

Onderwijs is het krachtigste wapen waarmee je de wereld kunt veranderen. Daarom doneren wij jaarlijks een deel van onze omzet voor de opleiding van kansarme jongeren aan de Budi Luhur Hotelschool op het Indonesische eiland Lombok.

Want ieder kind moet zich toch kunnen ontwikkelen? Of het nu in Nederland is of elders in de wereld. Zij zijn de toekomst. Alle kleine beetjes helpen, samen delen is vermenigvuldigen.

Met uw aankoop van onze duurzame en hoogwaardige muurverf, helpt u een kansarme jongere op Lombok aan een toekomst. Daarmee draagt elke aankoop bij aan een mooiere wereld. Bij u de muurverf en in Indonesië de ontwikkeling van kansarme jongeren. Een eerlijke deal! Ook voor deze kinderen.

Hoogwaardig én duurzaam
Dat is de muurverf van Studio Broekhuis

Stel gerust uw vraag voor alle mogelijkheden. Druk hiervoor op de oranje button rechts.