Kennismaking tot afronding

Werkwijze

Laat dat maar aan ons over!

Studio-Broekhuis-werkwijze-01
Uw interieur moet het verlengde zijn van uzelf, uw levensstijl en uw ervaringen.

Met respect voor de context en de bestaande elementen van uw woning, kantoor, showroom, restaurant, etc. maakt interieurarchitect Francisca Broekhuis en haar team van uw project een nieuwe beleving die perfect aansluit op uw verwachtingen.
Wenst u een volledige verandering of een kleine opfrissing van uw leef- en/of werkruimte?

Wenst u advies voor nieuw meubilair of bent u meer op zoek naar een totaalconcept?

Studio Broekhuis helpt u om elke facet van uw project op punt te zetten. Van concept naar het ontwerp en van uitvoering tot de totaalcoördinatie van bouwwerken, verbouwingen en renovaties.
Studio-Broekhuis-werkwijze-02
Studio-Broekhuis-werkwijze-03
De constante zoektocht naar een perfecte balans tussen materiaal, licht, ruimte en verhoudingen ligt aan de basis van elk concept.

Alle onderdelen worden in detail bestudeerd en perfect op elkaar afgestemd. Op deze manier creëert het team van Studio Broekhuis voor elk project een uniek en hedendaags ontwerp. Passend bij u.
Studio-Broekhuis-werkwijze-04
Dankzij de juiste aaneenschakeling van ruimtes, het inpassen van maatwerk, de correcte keuzes van kleuren, materialen en styling wordt het project een realisatie waarin uw tevredenheid centraal staat.

Tijdens de realisatie is er uiteraard ook een mogelijkheid tot bouwbegeleiding waar het team u volledig ontzorgt door ook de gehele planning met alle partijen op zich te nemen.

Zo is het concept, ontwerp en de uitvoering in goede handen.
Studio-Broekhuis-werkwijze-05