Lakken

Onze Collectie

Voor bijzonder hoogwaardige tussen- en eindcoating in eersteklas kwaliteit voor bijv. op hout, houten materialen, zink, aluminium en ijzer/staal.

Ook onze zijdemat en glanslakken zijn te verkrijgen in de 12 warme kleuren van onze verfcollectie.

Zijdematlak

Waterbasis, geurloos voor binnen

Water gedragen en toch van premiumkwaliteit – met Hydro-PU-Tec biedt Studio Broekhuis Interieurarchitectuur een laksysteem voor professionals dat beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van oppervlaktekwaliteit en verwerkingsgemak. Zowel bij gebruik van een kwast als van een roller. Voor milieuvriendelijke, bijzonder hoogwaardige tussen- en eindafwerking op gegrond hout en metaal binnenshuis. Ideale toepassing op bijv. deuren, betimmeringen, schroten, lambrisering, etc. Ook geschikt voor het overschilderen van intacte laklagen.

Glanslak

Waterbasis, geurloos voor buiten en binnen

Water gedragen, weinig emissies en schadelijke stoffen, PU-versterkt, voor buiten en binnen, dat is de Lacryl-PU Glanslak van Studio Broekhuis Interieurarchitectuur. Voor milieu- en gezondheidsvriendelijke tussen- en eindlagen op bijv. hout, houten materialen, zink, aluminium en ijzer/staal (alleen binnen). Ook voor slijtvaste verflagen binnen, bijv. op CreaGlas Glasvezelbehang, reliëf en ruwvast en om radiatoren in kleur te lakken (hittebestendig tot +80°C).

Op zoek naar inspiratie? Ontdek hieronder de Studio Broekhuis verfcollectie bij enkele van onze opdrachtgevers.