Advies tot bouwbegeleiding

DIENSTEN

Studio Broekhuis Interieurarchitectuur werkt in 3 fases:

Concept | Ontwerp | Uitvoering

Dat wil zeggen dat u niet verplicht bent om elke fase met ons te doorlopen. Wilt u bijv. enkel het creatieve concept en het ontwerp? Dat kan. De uitvoering kunt u eventueel zelf in handen nemen.

Zo kunt u aan de uitvoering starten wanneer u dat het beste past. Indien gewenst adviseren we u bij het kiezen van de meest geschikte vakmensen voor uw project.

Concept

Studio-Broekhuis-Diensten-01
FASE 1: CONCEPT

Kennismaking

Elk project is uniek. Tijdens een eerste gesprek, bij u of bij ons in de studio, leggen we onze werkwijze uit. Maar we luisteren vooral naar uw wensen en behoeften.

We bezorgen u een op maat gemaakte offerte en bij akkoord starten we met het uitwerken van uw advies op maat.

Ontwerp

FASE 2: ONTWERP

Ontwerp + materiaalkeuze

Met oog voor detail werken we een voor u passend voorlopig ontwerp uit. Deze lichten wij u mondeling toe. Met de eventuele feedback gaan we opnieuw aan de slag.

Definitief ontwerp

We werken het voorlopig ontwerp zorgvuldig uit. Voorzien van kleuradvies tot lichtplan en af styling. Dit definitieve ontwerp ondersteunen wij met onze stalenbox. Hierin vindt u de door ons geadviseerde materialen.

Uitvoering

FASE 3: UITVOERING

Voorbereiding en planning

Ontzorgen is hier het sleutelwoord. Een goede voorbereiding is alles. De volledige planning nemen wij op ons. Daarnaast ondersteunen wij u uiteraard graag bij het contact met de aannemer, bezoeken aan showrooms, etc. Hiermee zorgen wij ervoor dat de uitvoering vlot kan verlopen.

Bouwfase

1 vast contactpersoon met persoonlijke begeleiding tot aan de oplevering.
Desgewenst coördineren wij de gehele bouwfase, volgen de werken minutieus op en zorgen voor het respecteren van de planning.

Oplevering

Onze belofte is een creatief en bij u passend ontwerp, tot in de puntjes uitgevoerd. We zijn pas tevreden als u dat bent.