Wie zijn wij?

OVER ONS

RESPECT | BEGRIP | ACCEPTATIE | WAARDERING

Gepassioneerd vanuit haar interesses voor het ontwerpen én het creatieve DNA van haar vader, hij was architect, is Francisca Broekhuis in 2002 met haar eigen interieuradviesbureau gestart. Haar persoonlijkheid, verfijnde smaak en visie op wonen, werken en leven zie je in één opslag terug in haar werk. Als geen ander kan ze zich inleven in de wensen en behoeftes van haar opdrachtgevers en ze bereikt, door intensieve samenwerking met haar opdrachtgevers, eigentijdse en stijlvolle designoplossingen.

Gegroeid door passie voor het vak en de vele positieve en warme complimenten van onze opdrachtgevers zijn wij inmiddels een veel gevraagde organisatie in Flevoland en ver daarbuiten.

Voor woningen, villa’s, showrooms, bedrijfspanden of kantoren is het juiste interieur het kloppend hart binnen de 4 muren. Alles draait om het functionele en esthetische aspect en dat is nu juist waarvoor ons team zorgt dat dit blijft bestaan.

Studio Broekhuis Interieurarchitectuur helpt particulieren en bedrijven van concept, naar het ontwerp en van uitvoering met de totaalcoördinatie van bouwwerken, verbouwingen en renovaties.
Studio-Broekhuis-Over-ons-05

Francisca

Interieurarchitecte
Studio-Broekhuis-Over-ons-04

Erik

Commerciële duizendpoot
Studio-Broekhuis-Over-ons-Kaya-01

Kaya

Interieurprofessional
Studio-Broekhuis-Over-ons-03

Sanne

Interieurprofessional in opleiding

Simon

Marketing medewerker
Studio-Broekhuis-Over-ons-Ilana-01

Ilana

Marketing medewerker