Goede doel

MVO

Studio-Broekhuis-Biddinghuizen-Goede-doel-07
Studio Broekhuis streeft niet alleen naar winst, maar wij stellen daarnaast ook de mens en de leefomgeving centraal. Wij zijn ons actief bewust van de uitwerking van onze activiteiten op mens, milieu en maatschappij.

Of zoals Martin Luther King ooit zei: ‘De meest hardnekkige en dringende vraag in het leven is: wat doe je voor anderen?’

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is een breed begrip.

MVO verandert de wereld iets, maar onderwijs is het krachtigste wapen waarmee je de wereld kunt veranderen. Helaas is dat niet voor iedereen het geval. In Nederland is onderwijs voor iedereen toegankelijk. Voor heel veel jongeren elders in de wereld niet.
BUDI LUHUR SCHOOL INDONESIË
Wij zijn gek op reizen. En op één van onze reizen naar Indonesië, kwamen wij op het eiland Lombok, in contact met Ryan Bakthiar. Hij is initiatiefnemer van een bijzonder project voor kansarme jongeren. Voor hen is een opleiding onbetaalbaar.

Het doel van het project is, dat de jongeren via opleiding aan de Budi Luhur school, de mogelijkheid krijgen tot ontwikkeling met gegarandeerd een baan binnen het hotelwezen. Daarmee hebben niet alleen zij een toekomst maar daardoor ook het hele gezin. De kosten voor de 2-jarige opleiding bedragen ongeveer €250,00 per jongere. Voor ons weinig, maar helaas voor de arme gezinnen daar onbereikbaar.

De school moet het écht hebben van giften en schenkingen.

Onze visie is dat iedereen jong of oud, arm of rijk moet kunnen slagen in het leven en liefde mag ontvangen.
Daarom steunen wij dit project al vele jaren, o.a. door de verkoop van onze muurverf- en lakkencollectie en onze Kerstkaarten Actie. Daarnaast gaat van elke opdracht een % naar dit bijzondere project.

Want toch ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen? Of het nu in Nederland is of elders in de wereld. Zij zijn de toekomst. Alle kleine beetjes helpen, samen delen is vermenigvuldigen. Ook voor deze kinderen.

Doet u ook mee?
Studio-Broekhuis-Biddinghuizen-Goede-doel-05
Studio-Broekhuis-Biddinghuizen-Goede-doel-06
Studio-Broekhuis-Biddinghuizen-Goede-doel-04

Samen delen is vermenigvuldigen