Interieurontwerp

Om het maximale uit een ontwerp te halen en de mogelijkheden van de woning of het bedrijfspand optimaal te benutten wordt Studio Broekhuis al in een vroeg stadium ingeschakeld. Bij voorkeur start de ontwerpfase helemaal vooraan in het proces van een bouw-, verbouwproject of renovatie.

We denken mee op het gebied van routing, indeling, zichtlijnen, verlichting maar ook op de eventuele bouwkundige haalbaarheid.

Door een uitgebreide intake weten wij een ontwerp te creëren dat écht past bij uw levensstijl, levensfase en wensen. Door samen met u in een vroeg stadium de juiste keuzes te maken, komen we voor zowel het interieur als het exterieur tot het mooiste en meest stijlvolle resultaat. Dit vormt de basis waarop het 2D en/of 3D ontwerp wordt opgezet en de materialen worden uitgekozen.
Van daaruit werken we verder aan het ontwerp.

De identiteit van de ruimte is de basis waarop het ontwerp wordt gemaakt. Door verschillende materialen op een logische, organische manier te laten samenwerken wordt, nog zonder dat daar de aankleding aan toegevoegd is, een ruimte gecreëerd met een stevig eigen karakter. De ontwerpen van onze studio staan garant voor karaktervolle interieurs. Met bijzondere en eigentijdse oplossingen ontwerpen wij interieurs waarin onze klanten zich thuis voelen.

Een interieur waarin u zich “thuis ” voelt, is het verlengde van uw identiteit. Het ontwerpen voor particulieren als ook voor bedrijven vraagt om persoonlijke betrokkenheid, van beide kanten. Ruimtelijke ontwerpen worden altijd zorgvuldig uitgewerkt, zodat er bouwtechnisch en budgettair geen verrassingen zijn tijdens de uitvoering. Een interieur moet mee kunnen groeien met zijn bewoner.

Wij realiseren een voor u passend interieur door gebruik te maken van eigentijdse kleurstellingen, bijzondere materialen, maatwerk en sfeervolle verlichting. Daarnaast is goede akoestiek in elke ruimte erg belangrijk. Is de akoestiek niet optimaal dan kunnen wij voor u een berekening uitvoeren en advies geven om de akoestiek te verbeteren.

Het ontwerpen en realiseren van interieurs doen we voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast het maken van een interieurontwerp begeleiden wij, indien gewenst, onze projecten tijdens de volledige (ver)bouw.

Bij nieuwbouwprojecten ontwerpen wij op een niet-conventionele manier. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Op die manier zal uw project u passen als een maatpak.