Maatwerk

Studio Broekhuis heeft vele jaren ervaring met maatwerk. Daardoor kunnen wij ons goed inleven in de wensen en de behoeftes van onze opdrachtgevers en bereiken we, door intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers, eigentijdse en stijlvolle designoplossingen. Naast onze passie voor interieurontwerp leggen wij ons ook toe – samen met gespecialiseerde partners – op de ontwikkeling van nieuwe maatwerkproducten.

Maatwerk maakt een interieur pas echt onderscheidend. Maatwerk in de vorm van muur- en wandafwerking, verlichting, vloeren, op maat gemaakt meubilair, speciaal geselecteerde kunst en accessoires. Maatwerk is niet altijd de goedkoopste oplossing maar de mogelijkheden zijn dan ook onbeperkt. Maatwerk biedt zeker kansen als het de wens is, een uniek interieur te creëren.

Een maatwerkmeubel in een bepaald materiaal dat precies past in de ruimte kan nu net het verschil uitmaken in de uitstraling en kwaliteit van de afwerking in een interieur.

Wij ontwerpen en leveren naast maatwerkmeubelen, zoals kasten en tafels, ook binnendeuren en maatwerk oplossingen voor verlichting.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide bibliotheek van stoffen, vloerkleden, wandbekleding, kleuren etc. waaruit de opdrachtgever gericht een keuze kan maken.

Ons professionele team adviseert en helpt u graag bij de aankoop van mooie stoffering van onder andere Zimmer & Rhode, Ado, Vescom en Romo en voor design verlichting o.a. Maretti Lighting en ETH.