Bouwbegeleiding

Of het nu gaat om een volledige nieuwbouw van een woonhuis of bedrijfspand, een aanbouw aan een bestaande woning, of een interne verbouwing, Studio Broekhuis regelt alles, van ontwerp tot bouwbegeleiding.

Ons doel is niet alleen om een comfortabel interieur te creëren maar ook om u in het proces van concept tot oplevering maximaal te begeleiden en te ontzorgen. In alle tussenliggende stappen vanaf het eerste conceptontwerp tot het uitwerken van maatwerkmeubilair, verlichting, styling en stoffering nemen we u in fases mee tot de realisatie van het eindresultaat.

Uw bouwtekeningen klaar? Schakel onze bouwbegeleiding in!
Zijn uw bouwtekeningen al klaar? Samen met u kijken we of er aan alles is gedacht. Vooraf een verlichtingsplan opstellen kan later onnodig hak- en breekwerk voorkomen. Wij kunnen worden ingezet als bouwbegeleider tijdens de uitvoering. Niet om architecten of aannemers te dwarsbomen maar juist om samen met hen het beste resultaat te behalen voor een schitterend en praktisch ontwerp dat het woon- werkgenot vergroot.

Verlichting advies / ontwerp
Verlichting is een van de belangrijkste maar ook moeilijkste onderdelen bij het ontwerpen en inrichten van uw woning of kantoor. Hoe mooi de inrichting ook is, als het lichtplan niet goed is breekt het de sfeer volledig af van wat u wilde bereiken. Ons team adviseert en ontwerpt voor u een optimaal lichtplan. Daarnaast zijn wij ook goed in het bedenken van praktische oplossingen voor uw verlichtingsprobleem.

Akoestiek
Goede akoestiek is in elke ruimte erg belangrijk. Tegenwoordig wordt er veelal gebruik gemaakt van harde materialen voor een ruimte. Denkt u bijvoorbeeld aan harde vloeren, harde wandafwerking en meubelen. Deze zorgen ervoor dat er geen geluid wordt geabsorbeerd, waardoor slechte akoestiek ontstaat.

Is de akoestiek niet optimaal dan kunnen wij voor u een berekening uitvoeren om te kijken waar deze verbetert kan worden. Vervolgens adviseren wij u over de diverse akoestische mogelijkheden. Zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw woning.

Wij werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven en daardoor kunnen we garanderen dat de totale afwerking tot in detail overeenkomt met het ontwerp.